Uncategorized

Minder dan 100%

Na een klacht bij onze internetprovider over onze trage verbinding heeft een helpdesk me instructies gegeven om een programmaatje te downloaden waarmee ik driemaal per dag onze snelheid kan testen. Op basis van de resultaten van een week zouden ze daarna wel of geen stappen ondernemen.
De testen van de eerste dag gaven meteen aan dat onze klacht geen onzin was: van de 18MB die ze beloofden, hadden we nog niet de helft tot onze beschikking, soms zelfs minder dan een kwart. En toch durfde het programmaatje de resultaten ‘voldoende’ te noemen. Sinds wanneer moet je als consument genoegen nemen met minder dan 100% van de betaalde diensten?
Ik zal ze aan het einde van de week voorstellen om in het vervolg ook de rekening half te voldoen, misschien doen ze dan iets harder hun best.

One Comment

  • Hans Betlem

    Claire, het kan altijd beter…. recent onderzoek heeft uitgewezen dat een postduif sneller is dan internet. Een postduif met een 5 Gb USB stick onder zijn staart bevestigd was sneller met de data in Nederland dan de downloadfiles….
    Alles is dus relatief… toch?