Uncategorized

Ibiza 2008 (2)


Twee hippiedetails: schoenen blijven buiten staan en Boeddha waakt over ons.


Sommige kamers hebben geen deuren – de zeebries waait zo langs de gordijnen je bed in.


Het terras waarop we elkaar dagelijk treffen voordat we ieder onze eigen weg gaan. “We” dat is op dit moment 3 songwriters, 1 moeder van, 1 zanger, 1 baas van Universal Stockholm, 1 dochter van, 1 studio eigenaar en 1 schrijver.


De spruit van een bijzondere cactus.

Aanwezig als VIP op Ibiza Rocks – met bands die ik niet ken, maar van wie honderden Engelse meisjes en jongens op dit eiland de teksten woord voor woord kunnen meezingen. Ik heb er ook de hand geschut van Andy Taylor van Duran Duran.


De weg naar het zwembad en de zwarte panter die de ingang bewaakt.


Deze spreekt voor zich.


Eerst dacht ik dat het een douche was. Handig, naast het chloor zwembad, maar het bleek iets originelers: een podium voor een paaldanseres. Ik hoef me niet meer af te vragen wat voor feesten hier soms gegeven worden.

One Comment

  • Hans

    Dag Claire,
    Je bijzondere caktus is een Agave (Agave Americana in dit geval). Die komt na zo’n 18 tot 20 jaar in bloei en sterft daarna af. De bloemen kunnen wel acht meter hoog worden. Intussen is het rondom de plant bezaaid met nakomelingen die je gemakkelijk kunt uitsteken. Een ‘kleintje’ mee naar huis nemen is een leuke herinnering aan een reis.
    Veel plezier daar en zien we je ook binnenkort in trouw outfit?
    Hans Betlem