On Life

Gepopulariseerd Parijs

Normandië is een prachtige regio waarover ik binnenkort maar eens iets zal schrijven, maar de groene heuvels en hoge kliffen, de sprookjesachtige kastelen en pittoreske dorpen riepen bij de regisseur en de co-scenarist van “Populaire” toch niet hetzelfde enthousiasme me op als de hoofdstad, die we bij thuiskomst aantroffen.

In vrijwel alle kiosken in Parijs hangt sinds gisteren een poster van het cinemablad Premiere, met op het omslag een foto van de twee hoofdrolspelers in de film. Omdat we geen ongeluk wilden veroorzaken door langzaam te rijden en uit ramen te hangen, hebben we de auto uiteindelijk in de Boulevard Raspail aan de kant gezet voor een fotosessie. En vooruit, Deborah en Romain zien er aantrekkelijk uit, maar die man van mij mag er ook wel wezen.

De promo is begonnen. Het is nog wel even wachten voordat we de film mogen zien: 28 november verschijnt hij hier, spoedig daarna elders in Europa, Amerika, Azië en andere landen & continenten. Tot die tijd zal ik hier zo nu en dan schaamteloos mijn eigen marketing doen. Wat mij betreft wordt de hele wereld gepopulariseerd.

Lees hier een preview van het interview met regisseur, producent en hoofdrolspelers (in het Frans)