Only in Dutch

Roman ‘De onfeilbare’

DeOnfeilbare

Over vriendschap en identiteit, waarheid en leugens.

“Iemand die de druk van een autoriteit op zijn schouders kent, probeert er zijn leven lang aan te ontsnappen, maar iemand die verstoken is van autoriteit, zoekt wanhopig naar gezag. Ik had geen God, geen Wet, geen Vader met een stok. Ik was helemaal vrij en probeerde me juist daaraan te ontworstelen.”

Twee vrouwen ontmoeten elkaar in een café in Parijs en zijn vanaf dat moment onafscheidelijk: Cleo de onfeilbare, Amber de ambitieuze. De wederzijdse fascinatie is zo groot dat ze besluiten samen naar New York te verhuizen. Daar gaat alles hen voor de wind. Gesteund door Cleo start Amber een glansrijke carrière in de fotografie, maar terwijl haar dromen gerealiseerd worden, worden ze ook ondermijnd. Langzaam ontmaskert Amber haar vriendin en hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze beseft wie zij zelf geworden is.

De onfeilbare is het fascinerende verhaal van twee jonge vrouwen die zichzelf verliezen en vinden in een diepgaande vriendschap. Het is een verrassende roman die de vraag stelt: wat is identiteit in een wereld waarin waarheid en leugen, feit en fictie niet langer te onderscheiden zijn?

Uitgeverij Balans (Uitverkocht)

Pers // Boekpresentatie // Van Manuscript tot Boek // Lezersreacties // Omslag

Portretfoto: Vincent Mentzel