Only in Dutch

Eeuwige kermis – recensies

Nu. nl door Anne Jongeling
“Het zijn diepe vragen die gesteld worden; soms ronduit vanuit Julia’s personage, maar vaker verborgen onder een mooi innemend proza dat toch lichtheid heeft, ondanks die melancholieke onderstroom vol zware thematiek (en die aanspoort tot herlezen om ze alle te doorgronden). […] Eeuwige Kermis is als een vervolg op de kunstzinnige stroming in de jaren tachtig, toen de kapitalisatie werd ingezet en die in allerlei kunstuitingen werd getoond. De kunst als waarschuwer, nu gevolgd door de kunst – deze roman – als verkenner hoe we het beste met de gevolgen om kunnen gaan. Een roman met nut.”
>> de volledige recensie >>

Biblion – door G. de Haan
“Met geloofwaardige personages en een heldere verhaallijn, vertelt de schrijfster over de romantisering van het verleden en de macht van de media. Met mooie, filosofische zinnen beschrijft ze een bijna mythologische strijd tussen het nuchtere volk en een geldbeluste projectontwikkelaar. Het verhaal, dat doet denken aan de film ‘The Truman Show’, bewijst dat er wel degelijk geëngageerde jonge schrijvers zijn. Voor iedereen die Nederland wil kennen.”
>> de volledige recensie >>

 8weekly – door Elisabeth ten Wolde
“Haar scherpe stijl komt tot uiting in een continu voelbare onderhuidse spanning, een onheilspellende sfeer en een rustige, maar onvermijdelijke aanloop naar de climax.”
>> de volledige recensie >>

Relevant – door Marijke Hilhorst
Een verrassende roman, speels, met hier en daar een duik de diepte in.”
>>> de  volledig recensie >>>  // (Relevant is het maandblad van de NVVE )