Romans: De verdwijning van Eva Zomers


 

 

 

 

 

 

ISBN 9050188001

De verdwijning van Eva Zomers

 

Oktober 2006
Uitgeverij Balans

 

over liefde, inspiratie
en de kracht van de verbeelding

 

 

De jonge vrouw Marga werkt in Parijs aan de biografie van de Vlaamse schrijfster Eva Zomers, die in 1968 op geheimzinnige wijze verdween. De eenzame oude kunstenaar Lucien schildert steeds opnieuw hetzelfde Italiaanse echtpaar.

Marga en Lucien zijn eerst buren van elkaar, maar worden vrienden nadat zij hun oorspronkelijke antipathie hebben overwonnen. Ondanks de grote verschillen in leeftijd en achtergrond hebben ze veel met elkaar gemeen en uiteindelijk raken ze zelfs van elkaar in de ban.

In deze beeldrijke roman worden verschillende verhaallijnen op verrassende wijze met elkaar verbonden en de mysteries, die de personages voortstuwen, worden geleidelijk ontrafeld.

<< Terug naar Romans

TRAILER

Bekijk de trailer voor deze roman (< 1 minuut)


Fragment

Lees hier een fragment uit De verdwijning van Eva Zomers.

 

Bestellen

Deze roman is bijna uitverkocht. De laatste exemplaren zijn te bestellen door een e-mail te versturen met uw naam, adres en het aantal gewenste exemplaren naar:
cp(at)clairepolders.com

Prijs inclusief verzendkosten: € 7,50 per roman.

Het is mogelijk het boek te laten signeren of er een speciale opdracht in te laten schrijven. Vermeld dit dan a.u.b. in uw e-mail.


DE PRESENTATIE

De presentatie van deze roman vond plaats op 12 oktober 2006 in boekhandel Athenaeum. Na een korte speech van Maarten Asscher, werd het eerste exemplaar in ontvangst genomen door Wende Snijders.

COVERCARD

Stuur vanaf hier een covercard naar iemand.


recencies

Lees hier wat de pers schreef over De verdwijning van Eva Zomers.

En lees hier wat 'gewone' lezers van deze roman vonden.

 

gastenboek

 

Lees hier het oude gastenboek met reacties.


HET OMSLAG

De foto die op het boekomslag van Nico Richter staat, heet Jeune fille au reflet en is gemaakt door Frances Mortimer. De foto is afkomstig uit het boek Sortileges de Paris, samengesteld door Francois Cali en uitgegeven door Arthaud in 1952.

Klik hier om het omslag in hoge resolutie te downloaden.


PORTRET

Onder vermelding van de naam van de fotograaf - Amanda Laurent - is het portret dat op de achterkant van De verdwijning van Eva Zomers is afgebeeld vrij te gebruiken in print of op een website.

Klik hier om deze foto in hoge resolutie te downloaden.

Zie hier de website van de fotografe.

<< Terug naar Romans